WAROENG KITA, Plaza Senayan Mall Jakarta

Hi guys, happy sunday! hope you all doing well πŸ™‚ I had dinner at this one of Authentics Indonesian restaurant in Mall called Waroeng Kita. Nowadays it’s very hard to find authentic Indonesian food inside malls in Jakarta, because too many Japanese food. You won’t believe me, but it’s happening for real!!. in one mall […]

Read More

SHENZHEN, CHINA

Pas gue di Shenzhen, Cina. Gue ngomong sama diri sendiri jangan makan jajanan di jalan disana, takut sakit perut dan juga kalian tau kan ada pribahasa kalau orang Tiongkok itu memakan segala jenis asalkan ada 4 kaki SELAIN MEJA! hehe Dan beberapa makanannya mungkin agak kurang menarik bagi sebagian orang, jadi gue gak akan gambling […]

Read More

BANGKOK, THAILAND

  Siapa yang bisa tahan enaknya makan makanan pinggir jalan di Bangkok, buah-buahan tropis yang seger, mie goreng pedas dan kroket yang digoreng dadakan jadi masih anget! , duren, ketan mangga. aghh yang jelas itu bukan aku. Who can resist Bangkok street food? Fresh tropical fruits, spicy padthai noodle and crispy spring roll, durian, mango […]

Read More

MACAU

Macau Portuguese Egg Tarts. This is the best egg tarts I ever eaten in my 20’s. Suprisingly it’s created by English man not Portuguese!!. WHAT?? Now I understand why English man Chef Gordon Ramsay is one the best Chefs in the world even though he always swearing like fuck you, go to hell etc.. LOL […]

Read More

SINGAPURA / SINGAPORE

Hi guys, di postingan kali ini gue akan share tempat makan dan makanan apa aja yang cocok di lidah kita orang Indonesia di Singapura. Berbicara makanan di Singapura, karena diΒ Singapura tuh isinya Chinese, India dan Melayu jadi makananya-pun yah terinfluence ketiga etnis itu (Chinese food ya Indian food dan makanan melayu) Gak susah buat orang […]

Read More

FILIPINA/PHILIPPINES

For those who wondering what kind of Filipino food looks like and taste? let me introduce you to TAPA. Tapa is (Filipino marinated fried beef, It is classic dish in Philippines. They paired the Tapa with Sinangag (Garlic Fried Rice) and a fried egg (Tapsilok). I eat this for lunch and dinner every single day […]

Read More