Breakfast in 5 stars hotel Borobudur Jakarta

Hi guys I had breakfast at 5 star hotel that famous for it’s oxtail soup in Jakarta yesterday . For those who likes to eat in Jakarta you must have guessed! yes it’s hotel Borobudur Jakarta.

Breakfast at hotel was one of my favorite things, why? because the choice of food is various, there’s flavoured tea, coffee, juice. We can ask chef to make eggs sunny side up, ommelete etc. 

I had breakfast meeting at this hotel. When we have a meeting we tend to choose more quiete place right? yes, lucky me this hotel has a private lounge for breakfast. 

the food selections were not much like in buffet breakfast, but it’s enough for four of us. 

So, what I ate? 

First, Coffee latte, it’s a must! 


 

Hi guys kali ini aku makan di hotel bintang 5 yang terkenal dengan sop buntutnya, kalau yang suka makan pasti udah bisa nebak! yes hotel Borobudur Jakarta. 

Sarapan di hotel itu salah satu hal favorit aku, kenapa? karena pilihan makanannya banyak, ada teh, kopi, jus, dan telur mata sapi, dadar, omellete mau dimasak apapun tinggal minta sama chef-nya. 

Kali ini kebetulan aku ada breakfast meeting di Hotel Borobudur. Namanya meeting, kalau terlalu berisik gak enak kan, nah di Hotel Borobudur ini mereka punya tempat lounge breakfast yang private dan gak berisik. 

Memang makanannya gak sebanyak dan seheboh kalau di buffet breakfast dibawah yang umum biasanya, tapi ini tempatnya nyaman banget dan tenang. 

Ok, aku akan share disini apa aja yang aku makan; 

Pertama udah pasti wajib, kudu setiap sarapan aku akan minta kopi susu,

IMG_4466
Coffee Latte/ Kopi Susu

Second, usually I love to try other people’s style of breakfast. at the meeting I had 1 Turkish Friend. He ate side sunny up eggs, cheese, tomatoes, cucumber, black olive and corn, with French dressing. So, I had same food like him 😀 and it’s taste so good! 

kedua, biasanya aku suka banget nyobain makanan yang dimakan orang lain (apalagi dari negara yang berbeda) nah kebetulan di breakfast meeting ini ada temen aku yang orang Turki, jadi aku nyobain gaya sarapan orang Turki, kayak apa sih mereka kalau sarapan? 

ini nih modelnya Turkish breakfast style/Sarapan ala turki isinya telur mata sapi setengah matang, keju, mentimun, tomat, selada, olive dan jagung, dengan saus perancis. 

IMG_4476
Turkish breakfast style/ Sarapan ala orang Turki
IMG_4467
Bread and cheese selections/ Pilihan roti dan keju
IMG_4468
Croissant, doughnut, salad & fruits/ roti, salad dan buah buahan
IMG_4469
homey ambience/suasananya kayak dirumah dan nyaman
IMG_4470
fried rice/ nasi goreng
IMG_4471
fried noodle/ mie goreng
IMG_4472
steamed dimsum/ dimsum kukus
IMG_4473
Chinese style mix stir vegetables / Capcay/
IMG_4475
beef & chicken sausage/ sosis sapi dan ayam
IMG_4474
potatoes wedges/ kentang goreng
IMG_4478
Salad, Fresh fruits and Yogurt

Ok guys so that’s what I ate yesterday, see you on my next blog post 🙂

Ok guys, itu report makanan aku kali ini 🙂 

 

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s