GRAND DUCK KING, GRAND INDONESIA MALL

Jakarta, 25 May 2018.

Hi Guys… masih dalam suasana bulan puasa, tetep semangat yak puasa-nya. Jadi, berikut ini adalah menu buka puasa gue tadi, efek kebanyakan nonton Vlog di Youtube (dibaca: Youtube lebih baik dari TV) tentang Dimsum terbaik dan terenak di Hongkong.

Dari rumah niat-nya mau nyoba Dimsum terenak dari Hongkong yg udah ada di Jakarta (Tim Ho Wan yang di Grand Indonesia, eh taunya tutup. Akhirnya gue buka puasa di Grand Duck King.

Tapi gue gak sedih kok yang dituju tutup, karena Dimsum terenak di Jakarta masih di pegang oleh Duck King, dan favorit gue adalah Hakau dan tim Iga saus tausi-nya.. aagh nyum.

Sebelum masuk ke makanan apa aja yang gue pesen, harganya berapa dan rasanya gimana, gue mau share dulu pemandangan dari dalam restoran sebelum adzan magrib.


Hi guys…  it’s still Ramadhan in Indonesia. For iftar i’m in the mood for Dimsum, the reason i’m craving for dimsum is because I watch too much Youtube about the best & the most delicious dimsum in Hongkong 😀 LMAO.    

lucky me, I don’t have to fly to Hongkong to eat the Dimsum micheline star, because the famous dimsum restaurant Tim Ho Wan one of Michelin star restaurants from Hongkong has finally opened its outlet in Grand Indonesia Mall Jakarta. 

When I arrived in the mall, I was shocked that the outlet is closed !! but i’m not sad tho because I still have another outlet who has the best dimsum in J-Town/ Jakarta. The restaurant called The Grand Duck King still in the same mall.

It’s almost 6pm (the iftar time/ Magrib), first thing first, let me show you beautiful sunset from restaurant, after that you guys can read what kind of dimsum that I ate. 

IMG_3054
Pemandangan dari dalam restaurant sambil nunggu adzan magrib/ view from restaurant 
IMG_3047
Aneka Dimsum yang gue pesen/ Dimsum I’ve ordered 
IMG_3045
Kaki Ayam saus lada hitam, Rp. 33,000/ Chicken feet with black pepper sauce 2.35 USD
IMG_3046
Tim Iga saus Tausi Rp. 50,000/ Steamed Ribs in Tausi Sauce 3.56 USD
IMG_3048
Siu May Udang Ayam 33,000 IDR/ Open-topped dumplings filled with ground chicken and shrimp  2.35 USD.
IMG_3049
Bakpau Ayam Rp. 33,000 / Steamed chicken bun  2.35 USD
IMG_3050
Hakau Udang Rp. 33,000/ Whole shrimp in a translucent wrapper 2.35 USD
IMG_3052
Cristal Dimsum isi sayuran dan jamur Rp. 33,000 /  Mashroom and vegetables 2.35 USD

Untuk minumannya gue selalu pesen Chinese tea yang Jasmine.

IMG_3053
 Teh Cina melati Rp. 20,000 /Chinese tea Jasmine 1.50 USD
IMG_3057
Suasana dari dalam restoran/ Restaurant ambience 
IMG_3058
Sumpit, Tisu basah dan buku menu/ Chopstick, wet tissue and Menu book

 

Alamat/ Address:

East Mall, Grand Indonesia, Jl. M.H. Thamrin No.1, RT.1/RW.5, Menteng, Central Jakarta City, Jakarta 10310.

Posted by

Food Blogger Indonesia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s