About

IMG_0717


About She eats a lot but stay slim

Hi guys YES the girl in that picture (Me) She eats a lot (from food in 5 stars hotel to street food, from vegetarian food to fast food) but stay slim!!. Life isn’t fair isn’t it? lol, JUST KIDDING!

Let me introduce myself, my name is “Soraya from Jakarta – Indonesia and I love to share about my food adventure and experience in my wonderful country Indonesia and around the world.

Why food, Soraya?

For me, I think food is about “truth’ and and help me to stay true to myself. I mean you can’t lie when it’s comes to food, right?.  You will keep telling the truth whether the food taste good or taste shit.

Like the lyric song from West Live and Diana Rose.. “in this world full of lies FOOD ARE THE TRUTH oh baby…everytime you touch me I became a hero (Chuckle :D)

I’d love to hear from you so please comment here and and say hi in my other social media channels.

  • Instagram : https://www.instagram.com/sheeatsalotbutstayslim/
  • Youtube: https://youtu.be/irRGXWKzBIk
  • Website : https://sheeatalotbutstayslim.com
  • Email: tehsoraya@gmail.com

 

May Force Be With You, Mwah :*

Soraya


Tentang  She eats a lot but stay slim

Hi guys foto diatas itu IYA itu aku. Aku makan banyak dari makanan hotel bintang 5 sampe makanan pinggir jalan, dari makanan vegetarian sampai makanan cepat saji tapi tetep langsing. Hidup ini gak adil ya kan? hahaha BECANDA!

Nama aku Soraya dari Jakarta dan aku seneng banget sharing tentang pengetahuan makanan yang aku makan di negara tercinta yang Indah ini Indonesia maupun di luar negeri.

Kenapa Makanan sih Soraya?

Sebagai pecinta makanan sejati, menurut aku makanan itu membuat kita tetap jujur setidaknya pada diri kita sendiri. Karena kan kalau kalian makan makanan enak atau rasanya gak enak kan pasti kalian gak akan bohong mengutarakannya.

Buat Aku, seperti lirik lagunya West Live dan Diana Rose yang the Power of Love.. “in this world full of lies FOOD ARE THE TRUTH oh baby…everytime you touch me I became a hero (haha :D)” yang artinya dalam bahasa Indonesia kira kira di dunia yang penuh kebohongan ini, makanan adalah suatu hal yang jujur.

Terima kasih udah mampir dan baca blog aku, jangan lupa say hi di social media aku:

  • Instagram : https://www.instagram.com/sheeatsalotbutstayslim/
  • Youtube: https://youtu.be/irRGXWKzBIk
  • Website : https://sheeatalotbutstayslim.com
  • Email: tehsoraya@gmail.com

Salam dan May Force Be With You, Mwah :*

Soraya

 

Advertisements