About Me

IMG_0717


About She eats a lot but stay slim

Hi guys YES the girl in that picture (Me) She eats a lot (from food in 5 stars hotel to street food, from vegetarian food to fast food) but stay slim!!. Life isn’t fair isn’t it? lol, JUST KIDDING!

Let me introduce myself, my name is Soraya from Jakarta – Indonesia and I love to share about my food adventure and experience in my wonderful country Indonesia and around the world.

Why food, Soraya?

For me, I think about food are only 2, DELICIOUS or SUPER DELICIOUS LOL 😀

I’d love to hear from you so please comment here and and say hi in my other social media channels.

  • Instagram : https://www.instagram.com/sheeatsalotbutstayslim/
  • Email: she.eats@yahoo.com

 

May Food Be With You,

Mwah :*

Soraya


Tentang Penulis She eats a lot but stay slim (Makan banyak tapi tetep langsing)

Hi guys foto diatas itu IYA beneran itu foto Aku sendiri. Aku makan banyak dari makanan hotel bintang 5 sampe makanan pinggir jalan, dari makanan vegetarian sampai makanan cepat saji tapi tetep langsing. Hidup ini gak adil ya kan? hahaha BECANDA!

Aku Soraya dari Jakarta dan seneng banget berbagi tentang pengetahuan makanan yang udah dimakan di negara tercinta yang Indah ini Indonesia maupun di luar negeri.

Kenapa Makanan sih Soraya?

Sebagai pecinta makanan sejati, menurut Aku pribadi makanan itu cuma 2 ENAK atau ENAK BANGET hahahaha.

Terima kasih udah mampir dan baca blog ini, jangan lupa say hi di social media:

  • Instagram : https://www.instagram.com/sheeatsalotbutstayslim/
  • Email: she.eats@yahoo.com

Salam dan May Food Be With You, Mwah :*

Soraya