GRAND DUCK KING, GRAND INDONESIA MALL

Jakarta, 25 May 2018. Hi Guys… masih dalam suasana bulan puasa, tetep semangat yak puasa-nya. Jadi, berikut ini adalah menu buka puasa gue tadi, efek kebanyakan nonton Vlog di Youtube (dibaca: Youtube lebih baik dari TV) tentang Dimsum terbaik dan terenak di Hongkong. Dari rumah niat-nya mau nyoba Dimsum terenak dari Hongkong yg udah ada […]

Read More

GB BISTRO & DESSERT Senayan City Mall

This Saturday I’m in my favorite mall, Senayan City. I went there for some shopping because on December it’s Xmas sale everywhere in Jakarta malls. After got some new  heels from my favorite brand Staccato and jeans from Guess I went down to LG to eat my lunch in GB Bistro & Dessert. This restaurant […]

Read More

NAM THAI KITCHEN & BAR, PIK Mall Jakarta

I went to PIK Mall in Pantai Indah Kapuk after picked up my friend at Soekarno Hatta Airport, to avoid traffic so we decided to eat first near airport. It was suprising me in PIK Mall, they has 0 (ZERO) Indonesian food restaurant, this is crazy! tons of Japanese food and Thailand food. So, we […]

Read More

OJJU, Grand Indonesia Mall Jakarta

Looks spicy but not spicy Ribs with mozzarella cheese, topoki and lemon mint honey. Makan makanan Korea ini gue berasa diboongin guys, si topoki 45 rebu padahal mah rasanya kayak makanan Sunda cilok woooyy gak pake bumbu kacang aja😂 #koreanfood #ojju price: 470,000: 45 USD for 1 ribs, 1 topoki and 2 drinks… more expensive […]

Read More